Saturday, April 30, 2011

Maharaja Lawak Minggu 5 : jozan terbaik


assalamualaikum..

yesss..mcm biase..malam td tgk maharaja lawak minggu ke 5 plak...
perghhh makin mantap dah persembahan semua kumpulan2 kali nie...
memang terhibur betulla tgk maharaja lawak semalam..
ok..minggu ke 5 plak ewanrani rasa yang terbaik ialah jozan...
perghhh giler kelakar kot jozan nie..
dengan muke selamba n gaya gangster...haha...
lawak si penarik kereta...memang terbaik....
hah jom layan dulu....



ok..yang kedua lawak plak sepah...
masyuk gak sepah nie...
lawak die memang tiap2 minggu menjadi...
hah ok jom layan jap...




dan last sekali kump balas...
kali nie bukan hantu karipap plak...
hantu no ekor...
memang lawak lucah pun adela..
ok jom layan...


dan sebelum habis..layan jambu plak..
minggu ke 4 jambu memang kelakar giler2 punya..
kalo nak tgk blk klik kat sini...jambu
tapi minggu nie boleh tahan jugakla..


hah cukupla tu tuk 4 video maharaja lawak...
minggu ke-5 nie yang tersingkir jihan...
terkeluar gak peserta perempuan nie ek..
jihan kali nie x bape lawak sgt..
kalo korang nak tgk lagi video tgk kat sini...guatv
video lengkap sume kat situ yek..
selamat melayan video2 diatas...
bye2...
Tweet This

12 comments:

SyedGraphiX said...

x pnah tgk pn mende ni. hahaa. best ke?

errrrr...nak mintak pendapat ni. loading slow tak? rasenye ok tak blog syed ni? tolongg tolong .. :'( http://www.syedgraphix.com/2011/04/syedgraphix-tampil-lebih-simple.html

ewanrani said...

@SyedGraphiX : x pernah tgk ka...jom la tgk kat sin...kelakar giler2 kot...

entries terhangat>>>Bangunan Tenaga Solar Terbesar Didunia

aiEz said...

tak dapat tengok sebab tak langgan pakejnya,layan kat utube jer..hoho

fuuyooh said...

hahaha.. sya suka lawak yang ade jalan ceritanya dan komedi.. macam jozan.. hahaha

misz myza said...

x tgk lg.. tghari nnti bru tgk.. tggu line clear.. muahahahahahahah

ewanrani said...

@aiEz: ewanrani pun tgk kat kedai...haha..tapi memang syok gak layan maharaja lawak nie...

Dewi Batrishya said...

Hahahahahahahaha.......... great compilation! XD

harrazdani said...

tq...x dapat tgk kat youtube pun jadik laaaa

Mrs.Yie said...

mael lambung..hahahaha

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

miN ScherbatsKy said...

ehh.. blogger seuitm... follow kamu.. ^^,

make it free said...

ewan rani,, dah follow,,, ngahahahaha,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...