Sunday, April 24, 2011

Buffered Earning yang pertama dari Nuffnang...


assalamualaikum...


alhamdulilah...semalam ewanrani telah dapat Buffered Earning dari nuffnang..
akhirnya sejak 3 bulan berblogging..dapat gak satu..
cukupla untuk penghabis bulan nie april nie...
inyaallah bulan depan ade lagi ker...amin...
nak tahu ape pengiklan itu ialah dari Celcom iPhone 4 SS..
yearhhh...celcom bagi BE nie...
nak tengok BE ewanrani ade kat bawah nie...

 

nie promosi dari celcom..
celcom memperkenalkan iphone 4 yang terbaru kepada pelanggan die...
iphone 4 tu...memang sesuai la untuk remaja2 zaman sekarang nie..
aplikasi iphone yang mantap lagi plus promosi yang berbaloi2 dari celcom..
kalo nak tahu sangat pasal iphone 4 nie...klik gambo kat bawah nie..
hah ape lagi tunggu2 kawan2..jom tgk promosi yang murah dari celcom nie..


ok kawan2 semua...
semoga jumpe lagi..
dan semoga ewanrani terus dapat BE seterusnya...amin..
leh bayar bil internet ckit..heh
ok bye2 sume..
Tweet This

25 comments:

Hackers said...

napa padam,..nak tgk gak berapa...hackers geram dgn nuff dulu...1 hamprak pon xdpt..1thn tu xde ape2..

cik bAtu said...

wahhhh...3 bulan bru dpt ? mksudnye CB mmg lame lg bru leh dpt laa....haisy...

eyjalukman said...

cmna lehh dpt ewan ? huhu

ewanrani said...

@hackers : nak tgk gak ka berapa...adala hackers...nanti terkejut plak...hehe..nape x dapat pape hackers??kena letak iklan elok2 hackers..

ewanrani said...

@cik batu : haah 3 bulan br je dapat..ade gak blogger yang 2 bulan dah dapat..ewanrani x hebat mana pun..hehe..tapi kena usaha..

Budak Botak said...

he3, tahniah2...

Entry terbaru GEMPAR - iPhone & iPad Rakam Pergerakan Pengguna... (",)

Muhammad Helmi said...

tahniah diucapkan...

FaKArePa!n said...

tahniah2..

CikTomyam said...

cayalah..=D

fahmimustakim said...

congrets2!

zeta belweil said...

congrat...bestnye :)

Sharinginfoz said...

tahniah nanti lagi banyak ya

Mr Laici said...

tahniah

sengat said...

wow!!!!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Tahniah2...Alhamdulillah, bagus la klo dah start dpt BE..hehe

MagikaKotak said...

tahniah2.. tp ada yg blogger ngam2 cukup sebulan terus dpt BE. yang penting follow semua yang pihak nuff suggestkan..insyallah x ptus2 dpt.. :)

MissNaL said...

wahh..tahniah ewan.. mira pun dpt gak.tp baru bpa senn.. hehe

Rose said...

cepat jugak dapat Bf eh, BE kan.. ehehee

feyus said...

Tahniah!!. kita plak dh leh cashout dah utk kali kedua.:)4 BE tgh berjln.:)
Ucapan PM pada Persidangan Blogger Malaysia-Asia

EimaruSi|ence™ said...

tak pahamlah pasal BE nih. Bloggimg sejak 2009. Ade je kempen, senarai kempen tuh BE ke nama nya?

So, kalau nak dapat duit banyak dari nuffnang, kne suh kawan-kawan click kat iklan nuffnang ke or ikut berapa banyak traffic kat blog kite sebanarnya?

Najlaa 'Aqilah said...

nak tanya boleh? purata UV u berapa eyk sehari?

fyna said...

waaaaaa..congrats..
;)

edda said...

syoknya.... akak ni ntah bila nak merasa BE ni. baru belajar pasal blogger ni

Rozuan Ismail said...

tahniah dapat BE!!wan pon baru dapat!!

InGkLate said...

owh... jelessssssuuusssss... adeii.. bile lak hambe nak dapat ni kawan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...