Sunday, April 3, 2011

Segmen Hujung Minggu : BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA ..


assalamualaikum semua..

hah...pagi2 nie nak join segmen dari Ben Ashaari...
jomla kawan2 blogger sume kite join...
bila join dapat tambah kenalan n tambah traffik tuk blogger2 baru...hehe..
ape lagi tunggu2..jom ramai2 kite join...




  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG 
    complete...

  2. Tajuk : BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA ..
    complete...

  3. Berikan 5 blog yang korang rasa patut popular dan kenapa korang rasa blog tu patut popular

  4. Pada pendapat korang , apa yang patut dilakukan untuk popularkan sesebuah blog itu ?

    bagi ewanrani la ape yang patut dibuat ialah semua blog diatas adalah blog kawan2 ewanrani...
    tuan2 blog diatas kenala selalu update entries..pastu kena slalu promote blog dan  kenala slalu join segmen abg Ben...hehehe...baru la meletup blog itu...sekaligus popular..

  5. Pentingkah populariti sesebuah blog dan kenapa ?

    bagi ewanrani amat penting,kerana bila blog dah popular maka ramaila orang datang melihat ape yang menarik ade didalam blog itu sekaligus boleh mencari ramai kenalan dan kawan2...



    ape lagi kawan2 sume...ok x alasan yang ewanrani bagi kat atas...haha..
    okla jom ramai2 join..mencari kenalan dan menaikan traffik  blog anda...
    ok...selamat berhujung minggu...
    assalamualaikum...bye2....


    kalo suka entries nie...jom like...
Tweet This

16 comments:

solo molo said...

blog-blog fofuler nie...

blog solomolo bile nak fofuler ek ???
huwaa....

Hackers said...

thanks bro letak link hackers.,.hehe

Pembawa_Wacana said...

popular jer tu sumer..... haih..:)

fahmie firas said...

Jumpa awak di Blog Ben Ashaari
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
Klu free jemput singgah blog saya
http://fahmiefiras.blogspot.com/

pRiNCe said...

betul2...bukan senang nak jadi popular kan...:)
banyak kna usaha...
saya doakan sume blog yg di listkan tu cepat popular...huhu

4k3m[PIJA] said...

Terjah dari blog Abg Ben !
Salam kenal =)

Pembawa_Wacana said...

Blog yang memang akan naik nanti..;)

Fizalinolie said...

Singgah dari blog Abg Ben. Jomm singgah tengok sapa patut popular DI SINI... Hehehe.

Nour Akmal said...

wahhh..semua tu mmg popular tu..=)
blog ni pun akan popular nnt..=)

gud luck...

Mutiara Bernilai said...

salam..

wah,moga blog ni pon akan popular..
mutiara yakin..pasti akn popular :)

Dekcik said...

jom kte tgk blog popular..
dari blog abg ben..
singgah blog dekcik..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

cik fza said...

mesra blogger pun penting kan.
blog ni bakal popular. :)

ewanrani said...

@solo molo: alah solo molo dan popular gak ape...haha...followers pn dah ramai...hehe

ewanrani said...

@hackers : mestila letak hacker punya link..mantap kot hackers nie...terbaik...

amny said...

dari blog bro ben..^^

singgahlah blog amni...

http://limelog.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Eza Ridzwan said...

eh eh eh!!...blog akak patot popular yee...ihik!ihik!ihik!!..tenkiu laling...hrp² pasni bleh popular mcm Che Beng laaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...