Monday, April 4, 2011

Pemenang ABPBH 2010


assalamualaikum semua..
pagi2 nie nak kongsi
Pemenang ABPBH 2010


Bintang Paling Popular - Shaheizy Sam
Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat - Datuk Rosnani Jamil
Penyanyi Lelaki Popular - Faizal Tahir 
Penyanyi Wanita Popular - Yuna
Pelakon Filem Lelaki Popular - Shaheizy Sam
Pelakon Filem Wanita Popular - Lisa Surihani
Pelakon TV Lelaki Popular - Remy Ishak
Pelakon TV Wanita Popular - Fasha Sandha
Penyanyi Berkumpulan/Duo Popular - Sixth Sense
Artis Nasyid Popular - Rabbani
Artis Komedi Lelaki Popular - Zizan
Artis Komedi Wanita Popular - Norkhiriah
Artis Baru Lelaki Popular - Shahir
Artis Baru Wanita Popular - Ana Raffali
Pengacara TV Lelaki Popular - Aznil Nawawi
Pengacara TV Wanita Popular - Fara Fauzana
Penyampai Radio Lelaki Popular - Faizal Ismail
Penyampai Radio Wanita Popular - Fara Fauzana 

Foto
wah memang hebatla Shaheizy Sam nie...ewanrani memang minat mamat nie pun...tapi x tau plak bleh menang...
pelakon adnan sempit nie memang sempoi abis lawak die...
dari movie adnan sempit sampai ke series adnan sempit habis ewanrani dah tgk dahh...
memang mantap la cite tu..kelakar n syok abisla...
dan juga tahniah kat zizan n yuna...first time tu diorang menang...
yuna boleh kalahkan dato siti dah skrg nie...
biasenya pemenang penyanyi wanita popular conform siti..tapi yuna memang plak kali nie...
okla tu jelah review ckit2 pasal acara semalam...
nak siap2 pergi kelas nie...
hari nie ewanrani ade 2 interview...
doakan kejayaan ewanrani ek...amin...
thank sume...
assalamualaikum


suke entries nie...jom like ramai2....
Tweet This

3 comments:

Eza Ridzwan said...

akak minat gilerr dgn Sam nie..x sabaq nak tunggu Kongsi keluaq kat panggung...fasha sendat menang???..erkkkk!!!!....buwekk!!!

ewanrani said...

@eza ridzwan : tu la ewanrani pun x sabo dh nak tgk filem kongsi...memang sempoi abisla cite tu..tgk trailers pun...perghh mantap...kak x suka fasha sandha nampak....haha

mamaafzal said...

happynye sam menang....masa remy ishak menang, rasa sedih sebab nak sam menang tapi dia menang bintang fofeler, lagi hebat!yess!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...