Wednesday, April 13, 2011

Johor Bloggers..


assalamualaikum...




ewanrani baru je join johor bloggers kat fb...
best jugak kat group nie...
leh kenal sume blogger2 dari johor..
pastu leh kongsi2 pendapat dengan blogger johor
leh buat aktiviti sama2 dengan blogger johor dan macam2 lagila...hehe
nie pun baru jer perasan wujudnya group blogger johor nie...
sebab kawan ewanrani iaitu hacker yang tolong add ke group nie..
kepada blogger johor lain yang nak join...
jom la kite meramaikan johor blogger nie...
leh buat aktiviti bersama2 ker...
nak lepak sama2 ker..betul x...
dalam group nie pun kite bleh post link skali...
skali gus bolehla jugak naikkan traffik tuk kawan2 sume..
kalo berminat jom tgglkan link fb anda kat comment post nie nanti eh..
nanti ewanrani plak add korang kat group nie..
tapi walupun bloger johor..
ewanrani tetap nak kenal dengan sume2 blogger...
leh kenal ramai lagi bagus,,hehe..
lagi syok tu...
okla tu...cukupla smpai sini...
bye2 sume...



p/s : chelsea kalah tu semalam....wat malu ja....hahaha
munggkin lain kali plak leh menang....
Tweet This

9 comments:

Atiey said...

EEH GENG JOHOR KAT MANA KALAU MUMMY NAK JOIN???

ewanrani said...

@atiey: kat fb mummy...ewanrani pun baru je join..bagi link fb mumy nanti ewanrani add kat group tu..

eyjalukman said...

mcm best je . hehe

ewanrani said...

@eyjalukman; best la jugak..leh kenal blogger2 dari johor...hehe

Hackers said...

terbaiklah ewarani

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

wan...ak nak join jugak..add kan aku ke FB die eh..Thanks

Ila said...

yeay...chelsea kalah...hehehe

sengat said...

wah!! best!!!

fasya said...

add la fasya.. http://www.facebook.com/profile.php?id=785438513

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...