Saturday, April 16, 2011

Twitter Ewanrani


assalamualaikum...


hah kepada kawan2 blogger dan semua yang ade twitter..
jomla join twitter nie...
nak tau sebab ape ewanrani join twitter nie..
1.boleh kenal kawan yang ramai tanpa segan silu...
2.boleh promote blog korang kat twitter..kalo ramai followers lagi tinggi traffik..
3.leh jana pendapatan skali..contohnya korang letak link churp2
3.boleh main2 tweet dengan artis lagi tu..kalo nasib baik die bleh balas...hehe
4.boleh tweet dengan aweks2...haha



amacam ok x sebab2 ewanrani tu..
kalo nak tau best ke x best twitter nie korong joinla dulu..
best sgt2 kot...
dah la free je pun..
ewanrani boleh conform korang rasa best punya..
sejak ewanrani join nie kalo tweet blog..wajib org lain masuk blog nie..
perghhh tu yang best sgt2 tu...traffik bertambah2...
kalo join jom follow ewanrani tau..klik sini eh..ewanrani

hah okla tu,,,ewanrani nak tweet2 artis lain plak nie..
manatau die bls tweet ker...
syok betul masa tu...haha
ok..bye2 sume...

Tweet This

5 comments:

Far8 budak baik said...

boley tweet ngan awek tu ar paling penting haha

ewanrani said...

@far8 budak baik : haha...tweet dengan aweks semestinya...haha

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

Im not really into twitter..sebab tak byk tweet pun..haha
btw, dtg dari gegar lagi benA, dtg sini nak follous and gegar2 lagi.
heee

aCap
ke blogku

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

Eza Ridzwan said...

akak dah ada akaun twitter long time ago..tp sdikit bengong utk menggunakannya..miahaha..so, trus stop..mls nak btwitter dah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...