Friday, April 15, 2011

MCTF 2011 - Career & Training Fair


assalamualaikum...


tadi petang ewanrani pergi MCTF kat mid valley..
karnival kerjaya dan training..sesuaila untuk pencari2 kerja..
kat sini banyak sgt company yang join..
contohnya panasonic,sony,cimb bank,dan macam2 lagila..
ewanrani pergi dan drop resume...
yelah ewanrani kan dah nak habis degree dah nie..
kenala usaha ckit tuk mencari kerja yang sesuai..
harap2 dapatla keje yang best2..hehe
usaha terus usaha...
kepada kawan2 blogger yang mencari kerja lagi tu..
ape kata kite serbu karnival nie..
mana tau nasib baik dapat keje yang best2 n gaji lumayan ker...hehe
ok kat bawah nie info ckit... jom tgk...

15 – 17 April 2011
Venue : Mid Valley Exhibition Centre, KL
Time : 10am – 7pm

hah ape lagi..jom gegar ramai2..
Tweet This

4 comments:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

wan..ade company Oil & Gas yg join tak..hehe

ewanrani said...

@jamal : x de la plak..banyak kilang dengan company2 yg besar2 jugakla..kalo ade oil n gas aku pun nak try gak jamal...hehe

Shafiq said...

Waa.. Menarik ni! :-) Tapi saya tak abis belajar lagi nie. :-)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

wan..petang die aku nak try jalan2 jugak la..tgk la kalo rajin nnt..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...