Tuesday, May 3, 2011

BEN ASHAARI : LELAKI VS PEREMPUAN


assalamualaikum..

lama dah join segmen dari abg ben nie..
malam dengan cepatnya ewanrani nak join..
kalo nak join klik kat gambo kat bawah nie eh...hehe




  1. letak header BEN ASHAARI blog.....DONE
  2. Tajuk : BEN ASHAARI :  LELAKI VS PEREMPUAN dan linkkan ke entri ini....DONE
  3. Entri mesti lebih 100 patah perkataan .. 
     
    yess mestila lelaki lebih baik dari pempuan...sebab ape...
     
    PERTAMA....lelaki nie kan seorang pemimpin oleh itu seorang pemimpin yang betul2 hebat mestila di kalangan lelaki...kalo x percaya cuba tgk kat dunia skrg nie...pemimpin2 dunia semuanya lelaki...kalo perempuan tu mungkin negara tu kurang stabil...betul x??
     
     
    KEDUA...akal lelaki nie lebih bijak dari lelaki..Allah jadikan wanita bersifat lembut dengan nisbah 9/10 malu dan 1/10 akal,manakala lelaki 9/10 akal dan 1/10 malu...oleh sebab itula akal lelaki nie lebih mantap dan berdaya maju berbanding perempuan..idea lelaki nie kalo di luahkan memang hebat dan terbaikla..sb tu la lelaki lebih banyak mencipta alat2 yang penting didunia ini spt FB,Apple..perempuan sekadar menolong membantu membangunkan idea lelaki...hehe...betul x???
     
    KETIGA...lelaki plak..mestila kuat dari perempuan...lelaki emosi die lebih stabil dari perempuan..sb tu lelaki nie jarang menangis..kalo perempuan tu kalo kena musibah ckit mesti tersentuh punya..biasela perempuan kena ade sifat lemah lembut..betul x??
     
  4. Siap ? Pastekan url korang kat ruangan komen dan jgn lupa tulis LELAKI jika anda rasa anda blogger lelaki dan PEREMPUAN jika rasa anda perempuan ...ehehe..guwau je.. tapi kena tulis sbb senang nak buat list.. ....DONE
     
  5. Tutup  jam 12 malam ni ... Segera !...ape tggu lagi kawan2...mcm best je segmen ben nie..jom join ramai2...leh gegar ramai2 lelaki dan perempuan di luar sana..terbaikkkkk...

    ok x idea ewanrani tu..tu sekadar idea..kalo salah mintak maaf yek..
    saje nak mengarang di malam2 hari nie...
    okla...bye semua..
    SELAMAT MALAM SEMUA....
Tweet This

9 comments:

MissNadh said...

err..kalau takde pompuan takdelah fesbuk,apple segale kan?so jadinye bijak nye seseorang lelaki kene bergantung kat pompuan?kan kan?huhu

Pembawa_Wacana said...

Saya sokong!!! Ignore jer bangkangan itu..hihihi

cik najihah said...

singgah datang dari segmen BA :)

Isaac Tan said...

good luck :)

cayob said...

waaa....ini dari segi psikologi....

alang-alang sya datang ini...kalau awk sudi..kunjung2 lah ke blog sya yang tak seberapa ini......

http://cayob.blogspot.com/

Eichikatsu said...

Ada sebab Allah cipta manusia sebegini :)

Lulu caldina said...

Hoho segmen yang menarik..Tahniah sebab berani join..

HonEyBuNNy said...

good luck...;-)

salam ziarah...

maskolis said...

Ben Ashaari siapa sih... nggak tau saya.
Maklum saya bukan orang sini.... hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...