Friday, April 1, 2011

BEN ASHAARI Follow blog ewanrani....


assalamualaikum semua...

hari nie terasa syok sgt pun ade..
sb BEN ASHAARI follow blog ewanrani tu...
Ben Ashaari followers yang ke 371..
x caye...meh tgk cini...hehehe.





betul x tu...perghh dah lama gak ewanrani tgk blog Ben Ashaari nie...
slalu gak layan segmen2 best2 dari blog Ben tu...
kalo ewanrani layan segmen dari blog ben tu conform traffik naik mendadak punya...
hari nie baru Ben follow...wahh...best2....
biasela ewanrani blogger baru je pun...
kena usaha lebih lagi tuk jadi blogger yang best2...
kena mantapkan lagi entries2...
sape yang x tau pasal Ben Ashaari nie jom klik kat gambo bawah nie...
tapi rasanya sume blogger dh kenal sangat dah dengan bro yang famous nie...
slalu tolong blogger2 baru macam ewanrani nie...
pape2 pun thank Ben Ashaari sb naikkan traffik dan follow ewanrani..hehe..


kepada blogger2 yang baru...jomla kite slalu2 join segmen Ben Ashaari nie..
ewanrani boleh conform naik traffik blog korang mendadak punya...hehe...
okla sume...bye2..
assalamualakum...
Tweet This

16 comments:

Eza Ridzwan said...

huhuhu...dia dah follow akak lama dahhh...dia follow je, trus mlonjak followers akak..suka!suka!suka!!!...skang tunggu si Yuyu budak comey tuh plak follow...tapi dia x pandang pon..yelah..sapa lah akak nie kan..udah le comey, jelita plak...muahahahaha..

ewanrani said...

@Eza Ridzwan : perghh hebat lagi kak ek..ben dah follow lama dh...ewan baru je ben nak follow..mantap lagi blog akak dari ewanrani ek...hehehe...nie yang jeles nie...haha..ooo kak tggu yuyu budak comey ka..jom2 kite tarik yuyu tu sama2 kak...

Eza Ridzwan said...

si yuyu tu berani komen jee..tapi x berani nak follow akak..sbb dia tau akak lagi comey dari dia..muahahahaha... <- kutukan giler²....larikk!!!!!

||aLeaSaRa|| said...

wah tahniah ye semoga dapat banyakkan lagi entri utk kitorg semua.rajin2 join segmen yg bro BA buat tau!masa kite mula2 blogging bro BA jd follower ke -21 dan entri kite pernah terpilih untuk entri petang terbaik he3..suka..suka..sejak join byk segmen bro BA dpt byk kawan2...*-^

Syuk Ry said...

wah best yer.. aden ni x der saper nk follow.. T_T

Hackers said...

wah..mantap der...blog hackers, ben xfollow lagi tapi blog nazterjah dia dah follow...Ben memang baik orangnya

sabenazakey said...

wah,. hebakk hebakk.!!

Biey said...

tahniah.. ntah bila plak turn saya nak kena follow oleh abg ben.. hehe..

ewanrani said...

@||aLeaSaRa||: ewanrani x pernah plak jadi entries pilihan ben...kalo jadi entries pilihan ben memang bestla ek..hehe..

ewanrani said...

@Eza Ridzwan: yuyu x pernah plak comment kat blog ini kak...kena slalu usha yuyu la plak pasni...hahaha

blur88 said...

pergh bestnye...

Jom baca dan komen post terbaru Blur >>> Seni bercorak cap jari

amira azhari said...

wahh...terbaik lah:)

Nadhirah-chan said...

tahniah yer , hehe .

ponoloot said...

The aims of acne treatment are to prevent new spots forming, to improve on acne treatment already present, and to prevent scarrings.

cheap cialis

Adik Carlos said...

Hoi betina gatai bijik (eza)

Adik Carlos said...

Eza Ridzwan hang ni gatai puki ka ha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...