Thursday, April 21, 2011

Jom Join Bloglist Blog Hackers.


assalamualaikum...

 

Letak header Hackers yang comel tu diatas.
done...



letak tajuk : Jom Join Bloglist Hackers
done

Checiter skit kenapa korang nak masuk bloglist Hackers ini? Bagi tahu group mana korang nak masuk.
ewanrani nak masuk sebab kalo jadi bloglost hackers..
leh famous ckit..
haha famous ker??famous la sebab link blog korang terpampang besar kat blog hackers..
tu yang rasa syok sgt2 tu..

Bila dah siap, tinggalkan entry korang kat komen di bawah.
 done

Tarikh tutup Bloglist ini pada 22hb April 2011 jam 11.00pm
 hah tarikh tutup smpai 22 hb april tu..esok tu..
ape lagi kawan2 blogger yang lain...
kalo nak famous mcm hackers....jom join bloglist nie..
perghhh memang masyuk..
Tweet This

3 comments:

Hackers said...

hackers ni popular kah?
hahaha..macam pelawok plak..hahha..xpe..entry jap lagi pasal femes ye..

Eza Ridzwan said...

akak nak join gak laa...dah follow dia lama dah...untong² bleh femes..miahahaha..

MaIzUrA said...

JOM JOIN MY GA HADIAH LUMAYAN MENANTI ANDA http://wanmyzuracollections.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...