Sunday, July 10, 2011

Trainee Engineer kat Infineon Melaka


assalamulaikum.....

lama dah x update blog..
skrg ewanrani dah berpindah lagi ke melaka plak..
ashik pindah randah je ewanrani nie ek..hehe..
skrg bila dah keje susah ckit plak nak update blog..
tapi semangat berblog tu ade lagi maa...
cuba x de masa je..
tggu la datang masanya...
blog ini akan aktif kembali mcm dulu..
best tu layan blog..
dapat jumpe kawan2 sume...

skrg nie alhamdulilah dapat offer dari infineon melaka..
skrg training dulu...pastu trus jadi engineer...
lega ckit skrg dah dapat keje yang diidamkan ini...
kat sini syok gak...makanan murah..
staff2 yang baik2 sgt dan kawan2 baru yang sungguh sporting..
hari first datang sini dah lepak2 minum dengan kawan2 baru..
sporting gak org2 melaka nie ek..hehe...
kat melaka pun banyak tempat2 menarik..
skrg baru seminggu ewanrani duk sini..
kalo nak tau mana ewanrani pergi kat melaka nie..
kite tggu next entries eh..hehe..

okla..cukup kat sini dulu..
ade masa lagi ewanrani cerita lagi..
selamat malam semua..
bye2...

Tweet This

15 comments:

gee_patzy said...

salam..nk tnye, intern kt infineon 2 ok eh?? cane dpt sane?? ade intebiu pape x?? hehe

ewanrani said...

ok je trainee engineer kat sini...trainee nie setahun...pas training trus kerja dengan infineon melaka nie...interview die pun banyak tanya pasal personal skill...

gee_patzy said...

owhh..ni trainee utk praktikal ke dh lpas grad??
company 2 amek x utk praktikal??
*kwn yg nk try mntak, smalam search2 jmpa blog ni..fresh lg lak 2 post ni, tu tnye tuu..hehe :)

pamie said...

uish..lame tak nampak bro? sunyi sepi blog ni..huhu..

selamat jadik engineer bro..hehe..

tomatokering :) said...

wahhhh kongrets iwan ^^

ewanrani said...

@gee_patzy: nie training utk keje trus kat infineon melaka nie..kalo training tuk practikal x tau plak..kena contact hr sini..ewanrani pun baru seminggu start training kat sini..hehe

ewanrani said...

pamie : haah busy ckitla pamie skrg nie..dulu time blajo banyak gak masa...skrg dh keje kurang ckit masa...hehe

ewanrani said...

@tomatokering : thank tomatokering...hehe...

yad'z said...

wahhh... buat sehabis baik ye.. hehe.. jelajah lah melaka if ade masa free.. best ^^ .. turun lah muar sekali.. ley pekena mee bandung.. soddappp./. hehehe

saya jawa said...

gee_patzy:
here is the email address where you can submit your CV, in order to get attachment regarding your industrial training...

Josephine.Chai@infineon.com

KrynosMint said...

nk tnye, ada x contact email tuk HR Infineon Melaka?

Cqron Neysq said...

Nk tye traning ni kne byr ke?
Training mcm mne?

Junita Hassan said...

salam, boleh tak share contact number hr department infineon tu..email ke..hehe

Seri Iskandar said...

Salam,
sorri tumpang advertise disini kejap.Nk promote skit website yg memang generate income.Saya dah 3 tahun join dan alhamdulillah dpt hasil.Jgn risau tak perlu melabur walau satu sen sekalipun.
Try register dulu.Insyallah saya akan guide:

http://www.clixsense.com/?3282904

ll said...

Salam. lepas 1st iv tu lama tak tunggu dia call for 2nd iv? trima ksehh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...