Sunday, February 20, 2011

video kelakar oleh matlutfi



salam sume.
hari nie aku nak konsi ckit video kelakar mamat nie..
x tau la kalo korang dh tgk ke blum..
tapi memang kelakar giler la mamat nie..
kreatif giler...
mcm2 idea  mamat nie leh buat sampai gelak2 aku tgk...hahaha
korang tryla usha video kat bawah nie..
layan dulu...

video


video

kalo korang nak tgk video matlutfi ni lagi korang tgk link nie...matlutfi
banyak gak die buat video..
sume best2..kalo nak ilangkan tension tu leh layan video nie...hehehe..
ok...bye2 sume...
Tweet This

7 comments:

Ila said...

dah tgk..mmg klakar mamat ni dan memang mencuit hati

zakiah ghani said...

tau xpe.. kelakar kot.. xthn nk gelak

ewanrani said...

ILA:dh tgk ka..tula loghat die cakap pn dh kelakar abis

::Mastura Zakaria:: said...

lawak gila..hahahha..stylo la mamat nihh..

KhaiRuLe171 said...

mmg trbaekla mamat ni..bgga gk aku ada org kedah blh wt cmni..haha tp yg plg pnting kita support dia sbb dia byk bg msj pnting n bguna utk smua..bkn suka2 ja kn..tp mmg trbaekla geng2 vloggers ni sbb kreatif n tggi gle kot self confident nk ckp dpn vdeo sorg3..haha tmbh2 lg bla dowg wt ni utk kbaikn smua..kt sini aku nk share satu blog ni publish sal top10 vloggers..http://www.admiralhafiz.com/2011/05/top-10-malaysian-vloggers-youtube.html

..matluthfi no1 beb..haha cayala..tp pastu jgn lupa dtg mlwt blog aku lak k..tglkn komen2 yg best2 k..se u all (",)

Nurasyiqin said...

haha..mmg wat den gelak ketawa depan laptop sorg2..=D..

Sya Isya said...

haha..memang lawak, ada bakat lah mat ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entries Terbaik Kawan

Live Streaming

MARI SAKSIKAN PERLAWANAN BOLA SEPAK SECARA LIVE STREAMING DI RUMAH ANDA VIDEO DAN PASTIKAN MASA (GMT +8) UNTUK WAKTU DI MALAYSIA. SEBARANG PERUBAHAN JADUAL PERLAWANAN ADALAH TERTAKLUK KEPADA MASA DAN KEADAAN SEMASA. BUAT PENGETAHUAN ANDA, APLIKASI LIVE STREAMING YANG DISEDIAKAN ADALAH UNTUK PERLAWANAN ANTARABANGSA.

SIARAN LANGSUNG BOLA SEPAK TEMPATAN