Thursday, February 24, 2011

HOT AIR BALLOON PUTRAJAYA!!


assalamualaikum semua...

hari nie x tau nak letak ape..
pastu terlihat la satu artikel kat surat khabar pasal hot air balloon kat putrajaya nie...
teringat lagi masa aku pergi dengan membe tahun lepas...tahun 2010
memmmmang syok giler ar..hehe
yelah dapat tgk hot air balloon depan2 mata..
siap bleh pegang lagi tu..
cume x leh naik jelah...
mahal kot nak naik atas tu...
masa pergi putrajaya hari tu..
tgh2 lepak kat taman warisan
adela 2 buah hot air ballon nie jatuh...
ape lagi buat2 tolongla...
masa tu dapat la jugak tolong org tu kempiskan angin dalam ballon tu...
besar kot hot air balloon tu...nak kempiskan je dh makan masa 1 jam...
aku pun dengan bangganya tolong gakla..sebenarnya nak pegang hot air baloon tu je pn..
ape2 jom usha gambo masa aku pergi hari tu...syok oooo...











hah tu die gambo yang sempatla di share tuk hari tu...
kalo nak pegi tahun nie korang usha kat laman web nie....hot air ballon
tahun nie dia buat pada 17 hingga 20 march 2011...
ape lagi jom la kite gegar ramai2 hot air ballon tu..
masuk pun free je..macam2 hot air ballon ade...
contohnya mcm kat bawah nie...hehehe
ni yang paling menarik...darth vader dan macam2 lagi ada...banyak sgt2.....hahaha...



okla kawan2...kalo nak info lanjut pergi website td eh..
ingat 17 HINGGA 20 MARCH TAU... KAT PUTRAJAYA..MASUK FREE...
OK..bye2 sume...





p/s minat iphone...jom tgk promosi iphone yang murah2...iphone
Tweet This

26 comments:

Nurfarahana Abdul Aziz said...

best tak? best x? .lme dah nk g tengok balloon ni...slu tgk kt tv ngan poster je..wuwuwuwuw

ewanrani said...

best..kalo pergi leh pegang hot ballon dengan naik hot ballon..tp naik tu x de la jauh pun..just naik n turun je...banyak sgt2 die punya hot ballon..lebih kurang 26 gak la..hehe

AL-QASSAM said...

testing2. 1.2.3

Nur Zaheera said...

nak pergi la. haritu tadapat pergi. thanks for the info bro :')

bantalbucuk said...

wah..macam best je..lagi time malam..nampak cantik sangat..

MIMIE AIZA said...

nak naik tu berape eh?

ewanrani said...

nur zahera: info yang berguna eh..slalu2 la tgk blog nie yek...hehe

ewanrani said...

bantalbucuk: masa malam tu die ade buat persembahan hot ballon..memang bermacam2 bentuk hot ballon die pamerkan..best sgt2..hehe

ewanrani said...

mimie alza: nak naik tu x silap la rm 10 ringgit...tu tahun lepasla..tahun nie x tau bape..nak naik gak hari tu tapi dh ramai sgt smpai x de tiket dh..kalo naik lagi seronok tu..

MiZ Rayy said...

tkot la nak naek... gayat.. kehkeh... mahal eik nak naek..??

Eza Ridzwan said...

sila laa dtg beramai²...
tapi klu nak naik, harus Q pepagi buta tauu..
akak yg dok x sampai 1 km pon xleh naik..
ramai umat!!!

nak tau lebey lanjot, baca entri akak..
dah post last week...

http://ezadatul.blogspot.com/2011/02/3rd-putrajaya-international-hot-air.html

kakchik@ella said...

teringinnya nak naik. when is the next event ye?

ewanrani said...

eza ridzwan: wah umah akak tu kat putrajaya ek..kite gi tgk hot ballon leh jumpe kak eza tu..hehe

ewanrani said...

kakchik: next event kat putrajaya gak..17-20march...jom kite pegi ramai2..kalo ade nasib bleh naik hot air ballon..best oooo...

rarapuing said...

jelesnyerr time ni xdapat pergi huhu

rara dah blog blog u . nice blog

Rynie Nas a.k.a Myung Hee said...

jauhnya dari Ipoh kalau naik beskal ,apatah lagi jalan kaki...mwahahaha....Bila la nak dapat pegi Putrajaya nu...hailaa......[-.-]'

Cik Yana said...

Uwaaa~ teringin gila nak naik benda ni. Tapi diri sendiri gayat. Agak-agak mesti menjerit sampai tak de suara. Hahaha~

i am S!L4H.. said...

cm bst je kalo dpt nek ni.
pstu lambai2 kt bwh cm miss universe..agagaga

Adinda Amy Sensei said...

nampak best tp gayaaaatttt...

ewanrani said...

rarapuing : jeles ka...tahun nie kite pegi plak...teringin gak nak naik hot air ballon tu..hehe

Budak Botak said...

bestnya kalo dapat naik, he3...

ewanrani said...

@i am silah: wah berangan nak jadi miss universe ka...hehe..kalo berangan jom la pegi eh..bulan depan..pakat gi ramai2...

ewanrani said...

budak botak: wah akhirnya budak botak singgah gak kat blog ewanrani nie siap bagi komen lg..peminat gak blog budak botak nie..hehe

^baju kurung^ said...

waaaa~~ bestnye..lawa tu. nk try naik gkla skali

atikNAOshi said...

huhu..ari 2 nak pegi..tp jem giler2 punye
las2 balik je xpegi pon..seyes ke ade lg taun ni??

http://dapurhangitsaya.blogspot.com

idzhar said...

ok de :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...