Monday, February 14, 2011

SEGMEN : Tanya sama BEN ASHAARI - VLOG2


Jom sertai segmen baru dari abg ben..

macam best je segment abg ben ini..
aku nak join gakla..
bila join leh dapat ramai2 kawan bloggger...heheh
soalan yang aku nak tanya abg ben ialah:
aku nak tanya mengenai sejak bilakah abg ben berkecimpung dalam bidang blogger nie dan apakah impian abg ben dalam dunia blogger yang masih belum tercapai bagi abg ben??? 
hah itu die soalan aku nak tanya abg ben
aku harap soalan aku nie dijawab oleh abg ben dgn ikhlasnya...
mesti abg ben ade impian yang lagi tinggi dalam dunia blogger nie..
aku pun nak tau gak...hehe..
 ape2 jom kawan2 join sama2 tanya abg ben nie...hehehe 

Tweet This

9 comments:

Nazterjah said...

WAH..Soalan power ea...

Cik Merah said...

mantap betul soalan ewanrani nie...hehehe

apisv2 said...

erk;p

Mat Ganu said...

segmen sokmo...hehehe

CikNiza said...

haah ek..ape ek impian abg ben kat dunia blogging??
masuk majalah dah..femes dah..followers ramai pun dah..hehe :p

ewanrani said...

segment sokmo la nordin...point x byk...
nanti kite tggu ape jawapan abg ben tu..hehe

farahin :) said...

abg ben kena jawab, anak murid banyak tanya ni

Umar Faruq said...

haha.. nice.. kita tunggu abg ben jawab soalan sape.//

syafiqah khadiron said...

ye, tgk jgn tak tgk. HAHAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...