Saturday, February 19, 2011

"ceq nak join bloglist tomatokering"






1 . buat satu entri tajuk "ceq nak join bloglist tomatokering".
completed

2 . dalam entri tu letak lah banner header ceq tu ek . :)
completed

3 . kalau boleh kritik kritik la blog ni sikit ala-ala mentor gitu . hehe :P
x tau nak kritik ape sangat..just nak kritik kenapa tomato kering x nak singgah ewanrani punya blog n follow ewanrani...hehe..harap2 tomato kering singgah sini n lepak2 kat sini yek..heheh..

4 . dah siap dah ? tinggalkan link korang kat komen entri ni ek . :)
completed 
 

ape lagi kawan2 sume...jom kite terjah tomato kering plak...
kite join ramai2 baru gempakkk gitu..
ok bye2...

Tweet This

2 comments:

tomatokering :) said...

ehh,, irwani dah lame ke folow? sori2 T__T

ceq folo ni.. dah terlepas 200 .. wuuu :P

ewanrani said...

thank tomato kering..hehe..bestnya tomato dh follow...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...