Thursday, February 10, 2011

trailers transformers 3 terbaru


salam sume...
jom tgk trailers trasformers yang terbaru...kali nie best la jugak tgk trailers nie...
mantap tu cite nie...aku pn dh x sabo nak tgk cite nie
bulan 7 cite ni kuar...
kalo kuar comform aku nak pegi gak nie...
mantap giler graffik yang digunakn....
tgk je dh macam real la plak bile kete leh trasform...haha

video

kat bawah nie plak nak tunjuk ckitla the making of transformers 3...
mantap tu...the making pun dh mcm real sgt dh...
tah bape juta plakla die nak buat filem nie ek...
mesti berbilion2 tah...hahha

video
Tweet This

3 comments:

Shafiq said...

Menarik! Transformers 3 nak keluar! Hehe. Saya pun dengar berita yang sama. Tajuknya kalau tak silap saya, Transformers 3: The Dark Moon. Tengok kat youtube. :-)

ewanrani said...

haah...memang menarik betul la transformers kali nie...lawa dan mantap graffik die....

Atiqah Wadiah said...

30 jun kuar..mmg x saba nk tgk..29 jun 3D punyer..hehe ^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...