Sunday, February 13, 2011

Broga Hill...


salam sume..
hari nie nak share plak pengalaman pergi broga hill...
broga hill nie dah famous la jugak..
broga hill nie dkt sempadan selangor dengan negeri sembilan..
kalo naik atas bukit tu nampakla kedua2 buah negeri nie sekaligus..
aku naik masa tu pukul 3 pagi..
naik awal2 pagi sebab nak tgk matahari terbit...
lawa dapat tgk ciptaan tuhan yang sungguh indah ini..
jom2 tgk gambo nie dulu....
gambar pandangan dari atas negeri selangor

melukis menggunakan cahaya..idea faisal apardi..
duduk di puncak yang dingin menanti matahari..
matahari sudah terbit disitu..hehe..lawa2..
nordin nak terjun ke bawah


 hah tu jelah gambo yang sempat di upload...
banyak lagi gambo nak tunjuk..
kalo tunjuk x bestla...x surprise...
kalo nak best datang lagi eh..
guna google map je kalo nak gi sana..
ape2 pn enjoy gambo nie...
bye2....
Tweet This

17 comments:

ahsfantasy24 said...

bestnya..
sgt teringin nk p..!

mw ke gnung kinabali,
tp ekonomi mleset, frust!


Terbaru:
Kalau Kamu Bercinta, Harap Kamu Jadi Macam Dia!
Kalau Dia Asyik Ulang kesalahan Sama, Kamu Geram Tak?

ewanrani said...

gunung kinabalu tinggi sgt pun...
mana mampu nak panjat tinggi2 nie...hehehe

zati embong said...

cantik.hihi.

jat dtg singgah dan follow.

TiKa LEh said...

cntiknya broga hill.menyesal 3thn kat ukm xpi..skrg dh jauh..wawawawa.

Cikgu Fikri said...

Pergh..
smart seh gmbr2 tu..
cm best jerk g ctu.. :)

Muhammad hamizan bin yusof said...

teringin nak nak sini..kat mane ek tempat ni?

syafeika edora said...

cantik2 gbr..hehe

belog sy

Miecyber said...

Cantiknyer pemandangan...

Parah diserang harimau

SyahmiFikri said...

pergh.. style2!

yg penting gigih nek sampai 3pg beb!!

salute laa

ayie said...

best gak naik gunung broga ni..nnt nak daki la

AMMAR YASIR said...

cantiknya gambar2 ni bro....

Awang Hafiz said...

cantik sgt gambar sunset. :)

ewanrani said...

memang cantik sangat kat atas nie..jomla geng2 bloger..kite buat event naik broga sama2 plak lain kali..hehehe

zakiah ghani said...

best2.. dan sgt cantik view dri sana.. dah pegi jugak.. hehe

Pirate said...

saya gi hr ahad br nie... bln lps pun g jgk. Next 2 week pegi lagi... :)

shah-kayrul said...

bestnyer...semua orang dok citer...bila la nak jejak kaki ke sana nie?????...huhuhu

atikNAOshi said...

hehe..saya da pi da!!
sgt bes lorhh...

tgk ni

http://dapurhangitsaya.blogspot.com/2011/02/sepg-d-8rog-hll.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...