Tuesday, February 15, 2011

SEGMEN : Err .. Hye .. Saya Blogger Baru..


Jom sertai segmen baru dari abg ben..
salam sume
segment baru abg ben lagi...
setiap kali segment dengan pantas aku nak join punya..
biasela nak ramai kawan kena follow abg ben kite yang mantap tu..
jomla kawan2 yang blogger2 baru tu kite join nie...
best gak join abg ben nie..
dapatla ckit2 tempiasnya..
x dapat byk pn..janji dapat jumpe2 kawan2 blogger yang baru dan baik2 nie...
hehe..
ape2 pn kite terjah dulu blog abg ben yang hebat nie...
yeahhhh...



jom klik sini..bagaimana nak traslate bahasa melayu kepada bahasa english>> citcat
Tweet This

15 comments:

Cik Merah said...

mcm mn nk amek segmen nie?

Jima Hamzah said...

hye saya melawat oke di blog anda..
btw nice blog dear..
saya fly dri blog incik ben ashaari :D

i follow u oke dear :D

Nier Zecter said...

melawat dari blog abg ben
salam kenal :D

noraim said...

salam perkenalan.
datang dari blog BA :)

rizwan's sweetheart said...

jom join ramai2 pastu tambah kawan. salam kenal yea

Chenal said...

Teruskan buat entri yg gempakkkk! K

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan.. saya follow blog awak ek.. so dengan itu, mai la singgah blog saya n follow saya sekali ek.. hehe

ewanrani said...

thank kawan2 sume...teruskan membaca blog nie eh..
banyak info dlm blog nie...hehehe

farasakura said...

salam kenal :)

enjoy blogging k ♥

kemei said...

hah...tq mlwt...
singh jgk dcni..
mari sama2 majukn blogger k..
nice day~

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
selamat hari kekasih wahai kekasih Allah, Nabi Muhammad S.A.W...
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Sesungguhnya Allah dan para Malaikat sentiasa bersalawat keatas Nabi" Ya Allah! Limpahkanlah selawat serta salam kepada Nabi, ahli keluarga baginda dan para sahabat.

Allah berfirman,' Kami tidak menurunkan kamu melainkan sebagai rahmat kepada seluruh manusia.' (Al-Anbiya':107)

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

blog dia ni otai mmg powerrrr gilerrrr... aku berangan nak jadi mcm blog dia.... tapi rasanya mustahil kut

shahjiehan said...

O0O.. NI mna layak masuk..follower lebih 100 nih

ewanrani said...

sebelum masuk segmen 80 follower je...
bila masuk segment abg ben..naik mendadak follower nie...smpai 100 lbh
ape2 pn thank abg ben..hehehe..

Cik Eliza said...

hahaha ! salam perkenalan ya !

;p

anizsDANbintang... said...

keep blogging =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...