Sunday, May 29, 2011

EwanRani menang Topup Giveaway dari Blog Budak Botak..


assalamualikum..


alhamdulilah..
ewanrani memang jugak topup dari blog budak botak yang famous amos tu..
budak budak nie dah taraf otai blogger dah..
sehari traffik beribu-raban dah..
mcm x percaya je ewanrani bleh memang giveaway nie..
menang jugak akhirnya ek..
thank sgt2  budak botak ye.
sebelum start blogging lagi ewanrani dah usha2 blog budak botak nie..
info kat blog die memang mantap2..
benda2 pelik kat dunia nie korang bleh jumpe kat blog nie..
sb tu tarikan yang hebat kat blog budak botak nie..
nie die random yang tanda ewanrani memang..



dan budak botak dah comment ckit pasal blog ewanrani nie...
nak tahu komen ape jom tgk sini..


itu die comment yang membina dari budak botak..
terima yek budak botak kerana dah bagi comment nie..
inyallah ewanrani akan cuba ubah ape yang patut tuk blog ewanrani nie..
pasal nak tukar template tu..ewanrani tengah gak cari template..
tapi semua x sesuai..
template budak botak tu lawala..
kalo dapat mcm budak botakkan best...hehe...
pastu ewanrani pun tengah mencari header yang sesuai..
ewanrani mana ade header lagi tu...tengah tggu sapela bleh design smart2...
tgk header budak botak memang macho abisla..

ewanrani memang memerlukan komen2 dari kawan2 semua..
komen tu la yang boleh menjadikan kite lebih hebat n mantap...
okla kawan2 semua..
sebelum abis jom la usha blog budak botak nie...
conform kawan2 puas hati...memang terbaikkk....budak botak blog
ok jumpe lagi..
bye2 semua...
Tweet This

9 comments:

Ali Kanchan aka Pirate said...

Tahniah Ewanrani!

ewanrani said...

@ali kanchan : hehe...sama2...

Hackers said...

terbaik..bakal otai le menang tu

ewanrani said...

@hacker : bakal otai ka hackers..hackers pun tahap otai dah tu...

Budak Botak said...

he3, mana da otai pon blog Budak Botak...

fahmimustakim said...

tahniah2!

Ila said...

wah,tahniah ek...

アヌム ちゃん said...

Salam. moshi2..singgah jalan2 bw sini~
Dah lama tak bw ni rindu pulak :)
Visit dari frommetoyou
Arigatou (^____^)

Hans said...

best la menang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...