Wednesday, May 11, 2011

KURSUS PRA PERKAHWINAN....


assalamualaikum...


alhamdulilah...selesai sudah kursus pra perkahwinan anjuran UiTM...
kursus nie dianjurkan selama 2 hari...dari 10 may hingga 11 may 2011..
wah ewanrani dah boleh kawin dah nie..
sijil kursus kawin pun dah ada dah nie...
memang syok betul pergi kursus nie..
ceramah dari ustaz-uztaz JAIS yang kelakar..
sporting betul la ustaz-ustaz JAIS nie...
ilmu yang diberikan oleh ustaz2 nie memang bermanfaat..
terima kasih kepada ustaz-ustaz yang telah memberi ilmu yang sangat berguna nie..



kursus nie memang rasa terbaikla kepada pelajar2 tahun akhir mcm ewanrani nie..
disamping dapat ilmu dapat la kite tahu serba sedikit mengenai alam perkahwinan ini..
wah dah mantap ckit dah pasal alam perkahwinan ini..
ade ilmu je..tapi x de pengalaman lagi...
okla tu kan...skrg nie umur pun dah meningkat naik dah..
selama 2 hari nie mcm2 isu semasa kite dapat tahu..
semua isu pasal alam perkahwinan nie..
dengan kes cerainya...gaduhnya...seks nya...haha..dah mcm2 lagila...
yang bab seks yang syok abis tu...haha 
bab seks tu penting gak ape..kalo x tau rugi ooo....
nak tahu kena amikla...hehe...


kalo nak tahu semua kursus ini wajib diambil untuk semua bakal2 suami dan isteri..
wajib ambil tu..yelah kenala ade ilmu untuk berkahwin nie..
x kan main redah nak kawin terus je ek...
kalo x de ilmu susah gak..hehe...
bila ade ilmu mantap ckit nak kawin...betul x??

okla tu..kang panjang lebar gak..
kepada yang nak kawin tu cepat2 amik yek..
kursus nie gerenti kalo dengar x ngantuk..
sb ustaz-ustaz yang bagi ceramah best2 belaka....sume kelakar abis..
sampai nak pecah perut gelak...
ok...bye2 semua...
Tweet This

14 comments:

AL-QASSAM said...

Ambe pergi jugak.. Ambe siap tulis lagi..

Fakta tentang bakal isteri utz JaiS cakap

1. isteri akan membebel 7000 patah perkataan sehari tanpa henti.hebat2
2. Donat dalam mulut pun para isteri boleh pok pek-pop pek. ish2
3.Time tidur mata kejam pun mulut masih lagi mampu berbunyi.hebat2
4.sifat isteri dia malu untuk mengajak suami masuk bilik(^_^)

Menongkah Arus Kehidupan

Ali Kanchan aka Pirate said...

mantaplah ewan....

Ayie said...

wow.. dah boleh kawin tu sis.. hahahaha

Noor Adibah Binti A.Latif said...

oooh.. heee:) pergi kursus kawen yek..

ikha said...

dh blh kawen dh tu ^.^

ewanrani said...

@al-qassam : ustaz-ustaz JAIS nie memang memberi tips-tips yang berguna la....ceramah yang sangat best n menginsafkan kite...

ewanrani said...

@ali kachan : mantap eh...ilmu dah ade dah nie..alhamdulilah...

Budak Botak said...

he3, best3...

Entry terbaru -> Grapevine - Cara Baru Pengiklanan Di Nuffnang & Churpchurp... (",)

faizura rahman said...

saya pun pegi kursus kawen anjuran uitm..tahun 2008..time tu free lagi..skg kursus under uitm ni kne bayar tak?

Capik said...

Paling best bila gossip bersama iwan rani dan faza wahab..hahaha...gelak hbs

Eza said...

wahhh...pasni leh kawen la yeee....

Nadiah said...

kawen jgn tak kawen. ngeh ngeh

ewanrani said...

@budak botak: best eh budak botak...mestila...hehe

ewanrani said...

@ayie : bleh dah nie kawin...cume kena cari duit lebih lagi nie...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...