Sunday, June 5, 2011

Ewanrani Berpindah ke Rumah Baru..


assalamualikum..

skrg nie ewanrani dah pindah rumah baru plak..
dulu dari seksyen 6 skrg pindah rumah kat padang jawa shah alam
dah x de tenet dah..
susahla ckit nak update blog nie..
terpaksala pinjam broadband org lain...haha..
kenala main tenet pinjam2 kat kawan2 lain..
nanti dah stabil ckit budak2 rumah nie br ingat nak amik streamyx 4Mbyte mcm umah dulu..
pape hal tuk kawan2 sume..
thank kerana sudi lawat ewanrani nie lagi ek..
walaupun dah lama x update..
ewanrani x update sb pergi interview kat Infineon melaka
inyallah kalo ade rezeki dapatla keje kat Infineon tu....amin...
okla kawan semua...ade masa ewanrani update lagi blog nie..
ok..bye2 semua..
selamat malam...
Tweet This

6 comments:

Budak Botak said...

He3, singgah sini. Wahhh 4Mb laju2...

Entry terbaru -> Cara Mudah Dapat Pekerjaan Cara Feilim Mac An Iomaire - 99.99% Berjaya... (",)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Lama dah ewan tak update blog..busy ye..:-)

www.jamaluddin.net

farysa allyssa said...

shah alam tempat sesat saya. HAHA!

http://oasisofheart.blogspot.com/

ewanrani said...

@budak botak : dulu 4M Budak botak...tp skrg ape pn x de dh...hehehe

ewanrani said...

@jamal : lama gak la x update jamal.internet kat rumah baru skrg x de...haha..tggu broadband sampai plak jap gi...

ewanrani said...

@farysa allyssa : shah alam tempat sesat ka...shah alam memang banyak roundbout pun...kalo sesat pusing tempat sama je nanti...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...