Sunday, May 22, 2011

BE kedua dan ketiga dari nuffnang..terima kasih nuffnang


assalamuaikum...

selamat malam semua..
hari nie dapat BE yang ketiga dari Nuffnang...
alhamdulilah dah 4 bulan blogging bertambah2 lagi BE dari nuffnang nie..
bila dapat BE tu yang syok nak berblog tu..hehe..
jadi semangat plak...
biase la dapat duitkan...
harap2 nuffnang terus memberi BE yang banyak2 kat ewanrani yek...amin..
nak tahu BE ape jom tgk nie...



tu die BE yang ketiga dari nuffnang...
BE yang kedua ialah celcom kolony...
thank celcom syarikat Telecomunication no 1 malaysia...
dah BE yang ketiga plak ialah Prudential...
thank Prudential syarikat insurance terbaik Malaysia...

harap2 pasni dapat lagi la BE dari pengiklan2 yang hebat2 nie..
kalo dapat BE baru semangat ckit nak berblogging ek...
walaupun ewanrani busy ckit skrg nie..
okla..bye2 semua..
Tweet This

11 comments:

shida'R said...

wow! dia pon dapat tahniah hehee :)

ewanrani said...

@shidar: hehe...boleh la ckit2..kena up traffik baru dapat lebih ckit duit tu..hehe.

cheqwa said...

pheeewit,belanja cheqwa!hihi.congrates :)

ewanrani said...

@cheqwa : hehe..baru 4 bulan berbloging cheqwa..tggu mantap earning beru leh blanja...hehe..thank cheqwa...hehe

Ali Kanchan aka Pirate said...

tahniah Ewan... moga murah rezeki lagi

blogtilldrop said...

tapi kenapa tutup amount dia,,,:)..any way tahniah

Abu Talib said...

Macam mana nak tingkatkan trafik ke blog ni

Rozuan Ismail said...

wah!dapat BE tahniah!doakan wan pon dapat BE gak ye =)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Tahniah Ewan..Jom up traffic dengan join segmen baru dari Jamal nie.

SEGMEN BLOG REVIEW OLEH JAMALUDDIN.NET

sleepycatz said...

tahniah..
gua ble laa nak dapat....

Adam Haiqal said...

congrats dpt BE!kita serupa!:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...