Saturday, May 21, 2011

Maharaja Lawak Minggu 8 : Jambu terbaik..


assalamualikum..

wah...syok betul malam tadi tgk maharaja lawak minggu ke 8 plak..
makin lama makin mantap kot persembahan maharaja lawak nie..
nak tahu sape yang hebat malm td ka...
kena tgk video kat bawah nie la yek..hehe.
jom layan gelak sampai pecah perut...

yang pertama best...mestila jambu...mantap ooo persembahan die..hehe..
lawak robot..robot pun reti buat lawak da...
nak tahu sebab ape mantap..hah jom tgk sini dulu...


yang kedua plak...jozan la mcm biase..
lawak kena bius dengan doctor tu...hahaha...
abis kaki dengan tangan kena bius..last2 kepala plk kena bius..mcm2...
mcmla 2 pelawak nie..jom layan..



yang ketiga plak...mestila kumpulan sepah...
mantap gak sepah nie..
dengan kelakar yang bersahaja..jom tgk dulu...



cukupla 3 video untuk tonton semua kawan2..
nak tgk lagi video nie yang lengkap...jom kite tgk kat sini...direct download movie free
memang kelakar abisla dapat tgk semua video maharaja lwak nie..
jom kite layan ramai2..hehe..

hah nak tahu sape tersinggkir ka...
yang tersinggkir kali nie ialah Man...
Man nie juara raja lawak yang paling latest tu..
dah x de rezeki..terkeluar jugak die ek..
okla kawan2 sume..jumpe lagi..
teruskan layan maharaja lawak nie...kite gelak hilangkan stress..
hidup mesti kena enjoy betul x..
baru bermakna...
ok bye2 semua..

Tweet This

8 comments:

fahmimustakim said...

Salam Ewan..video Jozan ngan Sepah tu minggu ke 7 punye..hehehe..edit2..hehe..

ewanrani said...

@fahmimustakim : yes...dah siap...sori2..x perasan la plak...thank bro...

fahmimustakim said...

hehe..terbaik ewan!

Nurul Iman Rosman said...

hahaha! pecah perut gelak sorang2. tapi yang jozan tu teringat plak citer Mr.Bean yang doctor gigi. hehe!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Assalamualaikum Ewan,

Jamal datang BW dari FB Group "TIPS & TUTORIAL FOR BLOGGER"

www.jamaluddin.net

Cikgu said...

minggu ni kurang lawak..itu pendapat cikgu le

SamsulAhmad.com said...

jambu mmg terbaek tiap2 mggu... :D

Mrs. Farhan said...

Saya suka SEPAH. Mmg kalo tgk byk kali pon, tetap gelak jgak. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...