Wednesday, May 25, 2011

Julia Perez berbogel untuk kempen lindungi haiwan di Indonesia


assalamualikum...

berita hangat tuk pagi nie plak...
ewanrani nak kongsi berita di kosmo online...
mcm2 la kerana duit sanggup buat mcm tu ek..
hebat dah org zaman skrg nie..
kerana kempen haiwan pun sanggup berbogel gak ka...
haiwan punya pasal da....
nak jadi mcm haiwan plak pun ade..
ape2 hal jom baca berita nie dulu...


JULIA PEREZ dan kekasihnya, Gaston Castano.


JAKARTA - Pelakon dan penyanyi dangdut seksi, Julia Perez bersama kekasihnya, Gaston Castano bertindak berani dengan mengecat tubuh mereka dalam keadaan berbogel baru-baru ini, lapor sebuah akhbar semalam.

Tindakan Julia dan Gaston adalah sebahagian daripada kempen melindungi spesies terancam di Indonesia malah tubuh Julia dilukis dengan 40 gambar binatang yang harus dilindungi.
"Kerjasama itu dilakukan bersama pemerintah melalui tema Save Our Planet yang dibuat di Bali.
"Pada masa itu, saya bersama Gaston berbogel dan tubuh saya dilukis dengan 40 gambar binatang," jelas Julia.

Foto lukisan pada badan mereka akan disiarkan pada Disember ini bertepatan dengan ulang tahun hari AIDS sedunia.
"Foto itu tidak boleh dikeluarkan lagi kerana harus ada permit malah semuanya masih dibincang bersama Menteri Kehutanan," katanya. - Agensi

hah...mcm2 kan dunia skrg nie,,
dah x kira ape dah tu..
main redah je pun..
janji duit,harta dan pangkat dapat..
tu yang dikejar2kan..
pape hal kite kena beringat..
dunia sementara je..
x kekal sampai bila2 pun...
sementara je pun....sementara....
okla kawan2 semua..
bye2 semua..
assalamualikum..
Tweet This

11 comments:

atikNAOshi said...

Nauzubillah...teruknya..haish..betol2, dunia ni hanya sementara..yang kekal hanya Allah SWT..

ArulchelseA said...

memang mencuakan...diaorg otak tarak ni...

ewanrani said...

@atiknaoshi : tu la dunia hanya sementara jer...yang kekal hanya ALLAH SWT....

ewanrani said...

@arulchelsea : diorg sanggup buat ape tuk duit tu..hmmmmm

Abdullah Ammar Al-imarah said...

agak2nya belum mumayiz kut si Julia ni.. xreti beze baik buruk.. mulia atau hina.. kcian2..

Budak Botak said...

adeiiii, camni pon ada. Tapi main cat2 badan nie mmg trkenal dah kat negara Barat, nampaknya merebak ke Asia la pulak...

Entry terbaru -> Gambar Anak2 Yatim Hidayah Madrasah Al-Taqwa Hulu Langat Sebelum Kejadian Tanah Runtuh... (",)

RedVixen said...

takde keje. orang bukan nak tengok haiwan tapi badan dia. mesej x sampai...

Mohd Ridhuan said...

aduyai...
mcm2 la...
tanda sokongan ke mcm ni...
hehehhehe

SHAFIQ HASHIM said...

Macam2 Artis Sekarang..
Dia Pun Macam Haiwan Xguna Otak..

nonon787 said...

sampai berbogel???? haish..

Firman Ngocop said...

ngegosip

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...