Friday, May 20, 2011

Trailer dan Sinopsis Filem Nur Kasih The Movie


assalamualikum...


selamat malam semua..
yesss...malam nie nak cite ckit pasal filem nur kasih nie...
filem nie dah kuar semalam iaitu 19 mei 2011..
ewanrani dah tgk dah cite nie...mantap kot...
perghhh mansyuk kot cite nie...
filem yang sedih n memberi pengajaran yang sangat berguna kepada kite...
filem nie mengisahkan kisah suka duka keluarga adam n nur amina dalam menempuh kehidupan...
banyak musibah dan ujian yang dilalui oleh adam n nur amina nie..
yang penting dalam kehidupan nie ialah bersabar atas ape ujian yang diberikan..
sebab tu la cite mantap...memberi pelbagai maksud dan pengajaran...
hah ape lagi jom la kawan2 tgk jom...hehe
kalo nak tahu trailers die jom tgk bawah nie..
trailers pun dah mantap...filem lagi la mantap...


 amacam mantap x trailers die..
meremang bulu roma tgk trailers die nie...
baru tgk trailers dah meremang kalo tgk filem satu badan meremang...haha.
plot cite nie menarik tu..
sebab tu la cite nie rating kat TV dulu sampai berjuta2 peminat..
sebab pengarah die pandai membuat plot cerita yang mantap...
jom tgk sinopsis die dulu...

Sinopsis Nur Kasih The Movie
Setelah Adam berjaya mendapatkan cinta Nur..setelah Aidil mendapat kepercayaan Aliya.. setelah Sarah benar – benar insaf.. apakah lagi yang sanggup dikorbankan demi cinta.. nantikan Nur Kasih The Movie..

hah ok x cerita nie bagi kawan2 sume..
kalo ewanrani bagi 4.6/5 rating die...
mantap gak la tu kan..
okla tu selamat menonton eh..
marila support filem melayu kite...baru maju industri filem malaysia nie...hehe...
ok bye2...selamat malam 
Tweet This

6 comments:

aiman rashidd said...

datang dengar lagu nur kasih :) HUHU

best nak tengok ,,, tapi kat kg lagi ...

Halusinasi said...

baru jap td tengok...memang jiwa ni sensitif sangat..asyik nk menagis je...

phycrewz said...

aku blum sempat tgk lagi..nntla

ewanrani said...

@aiman rashidd : best sgt2 tu..tgkla..rugi x tgk tu..hehe

ewanrani said...

@halusinasi : wah siap nangis lagi tu..mendalam maksud cite nie..kalo betul2 faham tu yg boleh menghayati dgn baik...nice...

ewanrani said...

@phycrewz : tgk jangan x tgk..terbaik...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...