Thursday, May 12, 2011

Jom Join Rm30 Topup Giveaway oleh Budak Botak


assalamualaikum...


wah kali nie teruja betul ewanrani nak join giveaway dari budak botak nie...
nak tahu sebab ape..budak botak nie bagus tau...
sb slalu singgah blog ewanrani....perghh terharu giler...haha...
ewanrani dah lama terjah blog budak botak nie...
sebelum start blogging lagi dah tgk2 blog budak botak nie...
daya tarikan blog budak botak nie memang hebat..
kalo x percaya cuba tgk kat sini....budak botak blog



entries2 budak botak nie mantap kot...
sume info menarik dan tertarik abisla...
x jumpe punya info2 menarik di sekeliling kite nie selain kat budak botak nie...
sume info kdg2 pelik2 gak..tapi best sgt2 tu....

dan persoalan ewanrani kat budak botak..
kenapa ek di panggil budak botak...
tuan blog die botakka...hehe..
teringin gak nak jumpe tuan blog nie...
lama dah kenal budak botak nie dari blog je..
kalo ade kesempatan nak blaja dengan budak botak nie psl blogging2 nie......
traffik mantap tu budak botak nie..
memang terbaikla...

okla tu...
banyak sangat la plak...
kalo nak join klik gambo kat atas tu eh...
senang je pun..
dah la dapat topup dapat direview oleh budak botak lagi tuuuuuu...
perghhh terbaikkk...teringin2...hehe..
ok....bye sume...
Tweet This

1 comments:

Hackers said...

bro...kamu di tag..sila lihat entry ini..

http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/05/pencarian-blog-putera-dan-puteri.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...