Sunday, March 13, 2011

MC/cuti sudah habis......


assalamualaikum w.b.t

MC ku tuk penyakit chiken pox dah habis...hehe..
dah x de cuti dah...
best oo cuti 2 minggu...
relax je duk umah...
makan free...nak ape2 je mintak kat mak...
nak makan mintak mak,nak ape sume mintak mak....
makkk...nak nasi...nanti mak hantar eh...hehe
terbaikla mak aku...thank makku yang tersayang...
cuti duk umah sempat aku perabih sume keje2 yang tertangguh...
thesis pun siap,technical pun dah hantar kat pensyarah...lega2...
ade hikmah aku kena penyakit nie...
walupun muke dan badan penuh dengan parut2 dah...
tapi sume tu ujian...ade hikmah semua tu...hehe
skrg dah kat shah alam....
kena teruskan usaha tuk perabihkan degree nie...
tggl bape bulan je lagi degree nie nak aku capai...
alhamdulilah....bulan 5 nie boleh keje dh...
tuk kawan2 blogger....
pasni ewanrani bolehla nak aktif blk...
sentiasa melawat blog ewanrani nie yek...
ade info2 yang menarik kat sini tau...hehe..

info skrg yang tengah hot berlaku iaitu...hikayat merong mahawangsa.....
aku pun x tgk lagi cite nie..ingat nak tgk rabu nie dengan kawan2 sume...gempak cite nie...dah box office dengarnya....
pastu info tuk minggu nie kawan2 jangan lupe....hot air ballon putrajaya....
wah ini event yang terbaik sepanjang zaman...bukan senang nak tgk hot air ballon byk2 kat malaysia nie...
jomla kite pergi ramai2...kalo nak info dan gambo tgk kat link atas td eh...hehe
last sekali kempen tuk selamatkan bumi...kempen earth hour...
kempen ni tuk semua rakyat malaysia...marila kite jaga bumi kite nie bersama2 yek...

okla kawan2...cukup sampai kat sini jer,,,
kalo ade info2 yang best2 lagi ewanrani akan bagitau lagi...
ape2 pun nak info menarik tgk ewanrani tau...haha...
ok bye2 sume...assalamualaikum....
Tweet This

1 comments:

cemomoi said...

ciken pok, ingatkan bule makan ke... ke mintak lagi kat doktor nak dok rumah kang sian kat kengkawan bukan bule blanja dorang ciken tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...