Wednesday, March 23, 2011

Career Attack UiTM Shah Alam


assalamuaaikum semua....

wah dah lama dua hari gak ewanrani x buat post baru...
busy ckitla skrg nie...
dengan assignment yang banyak...
tambah tengah siapkan final year project...
dan yang terbaru interview kerja kat career attack UiTM....
carrier attack nie satu event tuk final year student dan yang graduate tuk dapatkan kerja...
start 22 march hingga 24 march...
ewanrani semalam pun dah join...yelah tengah semangat nak kerja sebagai electrical engineer...hehe
semalam ewanrani dah hadir interview untuk 5 buah syarikat besar2...
harap2 sangat semalam interview bolehla peluang tinggi tuk dapat kerja...
memang speaking abisla semalan...mcm mat saleh dah...
macam2 soalan die tanya....soalan yang paling wajib please introduce yourself...hehe
soalan tu ewanrani memang dah mantap dah...tggl soalan2 yang pelik2 je tuk jawab dengan baik....
kepada semua yang dah final year tu..ewanrani doakan korang sume dapat kerja eh...
dan berjaya menjadi ape yang korang idamkan yek...
ewanrani kalo bleh nak jadi taraf IR MOHD RIDHWAN...amin....heheh
okla.....panjang dah nie...
kat bawah nie ade gambo cntoh elok dan contoh x elok...
ewanrani mestila buat yang elok...yelah interview kerja nila masa depan kite..
pape pun doakan ewanrani dapat kerja yang best2 eh...Amin.....


contoh yang x patut dilakukan...haha

contoh yang elok...mcm nila semalam ewanrani buat...hehe

okla...pape pun thank sume
kite jumpe lg...
assalamualaikum....
Tweet This

8 comments:

miz ruha said...

moga dpt keje nya,,,

Ila said...

semoga dapat keje yg diidamkan

Shafiq said...

Terima kasih kerana sudi kongsi tips. :-)

fRaMe+LenSeS said...

nice tips. maceh.. ;)

ewanrani said...

miz ruha : inyaallah ade rezeki dapat keje...terimaka miz ruha..hehe

ewanrani said...

ila : harap2 gak dapat keje idaman...sentiase gak berdoa tuk dapat keje yang sesuai dengan ewan..thank ila...

ewanrani said...

shafiq : sama2...tips sebagai pengalaman untuk dikongsi kepada semua..

ewanrani said...

@fRaMe+LenSeS :nice tips ka...lain kali datang sini tau..banyak2 info kat ewanrani nie..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...