Monday, August 1, 2011

Mini Gathering Johor Blogger...


assalamualikum...

salam semua..
semalam ewanrani hadir untuk mini gathering dengan group johor blogger....
perghhh layan gak kepala kawan blogger yang datang dari johor nie..
sporting abis...sempoi...sume layan kepala..
time jumpe nie la kite nak kenal2..
nak dapatkan tips2 blogging..tu yang terbaikk tu..
tambah2 dapat jumpe blogger2 otai seperti taufan bin ribut nie sebagai admin gathering nie..
pastu jumpe otai blogger johor kite kak mia liana..
mantap2 blogger nie sume..
thank beribu raban kepada yang buat gathering nie..
memang happening abisla gathering nie..
kalo boleh nak sume blogger2 johor turun bila ade gatheing nie lagi..
kat sini la kite bleh kongsi idea bagi mantap ckit blog kite..
dan kat sini la kite bleh bersatu..cehhh bersatu maa...hahaha

hah nak tgk gambar2 masa gathering nie ewanrani update kan blk yek.. 
gambo pun x sampai lagi kat ewanrani
kena stay tune baca blog nie ek...hehe

okla semua selamat menyambut bulan ramadhan..
ewanrani skrg on the way nak blk ke melaka plak..
cuti dah habis..
jumpe lagi kepada semua blogger2 johor yang sporting giler2 punya..
bye2..
assalamuaikum...
Tweet This

20 comments:

Taufan Bin Ribut said...

statement otai tu yang aku tak leh terima ni..aku picisan je lah bo...hahahha

Mia Liana said...

uikkk.. akak ni otai ke? biasa je..

terima kasih sudi datang semalam....

Aimifiqa said...

best nye gi gathering. mana gmbar2? hihi. btw, selamat myambut bulan puasa :)

eera said...

ewanrani.. dorang suma tak nk ngaku otai.. biar Azeera jela ngku jadi otai.. wawawa.. perasan je lebih ni ;)

ewanrani said...

@Taufan Bin Ribut ; perghh taufan dah kire otai maaa..tgk blog taufan pun dh tahu betape hebatnya taufan nie....haahah

ewanrani said...

@Mia Liana : akak dah kire otai...sb ben ashaaari pun dh kalah dengan akak nie...hebat kot kak mia kite nie..bertuah sgt2 jumpe kak masa gathering hari tu...

ewanrani said...

@Aimifiqa ; gambo2 ka...tggu gambo x sampai lagi..kalo nak tgk entries nie bleh tgk kat blog taufan...lagi banyak gambo kot..

ewanrani said...

@eera : tu la dieorg sume bagus merendah diri..mcm tu la blogger2 yang terbaikkk...hehehe

Zulfahmi Abidin said...

weh. join gath best kan? walaupun tak ramai mcm kat KL.

oja_alia said...

hahhahaaa!!happening giler...pasni kalau wt kite g berkhemah pulak nak??hahaa..cm lebih jek permintaan den ni..errkk!

ewanrani said...

@Zulfahmi Abidin ; best gak maaa join gathering johor nie...happening habis..kalo gath kat kl lebih kepada lepak2 makan je.....

ewanrani said...

@oja_alia ;perghhhh nak berkhemah ka oja...layan gak khemah...pi pulau redang ker skali maaa...terbaikk gak tu...hehehe..berkhemah di pulau redang...

Nurul Syakira Zainal said...

ewan nice jumpe ko. bertambah kawan aku bila join gathering ni. hope lepas ni ade lagi & dapat banyakkan lagi bertukar pendapat. terbaikk bro!

raje carl said...

laa ade gathering tok blogger johor ke ? tak tau punn .. saya pun org johor .. hee :)

*selamat berpuasa !

Siti Zaleha said...

heee, seronok kenal korang semua.

entry terbaru: http://perihalkisahhidupaku.blogspot.com/2011/08/gathering-blogger-jb-buat-aku-pengsan.html

Mell 10-11 said...

For everything english premier league and fantasy football...Malaysian style...
fantasyonthego.blogspot.com...Join our official league for the extra kick

ewanrani said...

@Nurul Syakira Zainal : bertambah kawan eh..ewanrani pun leh kenal dengan lebih dekat dgn korang sume..memang bestla...hehe

ewanrani said...

@raje carl ; x tau ka..kalo nak join group nie..ntn ewanrani add raje carl kat fb ehh....

ewanrani said...

@Siti Zaleha : ewanrani pun seronok gak dpt kenal sume blogger2 johor yang sporting habis nie..hehe

Hackers said...

nasib baik nama hackers xde..hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...