Thursday, February 2, 2012

6 Buffering Earning Untuk Bulan ini..


Assalamualikum dan salam sejahtera..

Wah tgk Buffering Earning blog ewanrani dah makin bertambah2 nie. Kali nie dh 6 buffering earning(pendapatan meter) untuk bulan nie..Alhamdulilah murah rezeki bila pendapatan meter nie terus bertambah..harap Nuffanang dapat memberi lagi pendapatan meter ini banyak2..baru semangat ckit nak berblogging..


Thanks to Nuffnang...
Tweet This

17 comments:

Rozuan Ismail said...

Alhamdulillah rezeki kan. wan x dapat BE pon.huhu

ewanrani said...

@Rozuan Ismail : Alhamdulilah..nak dapatkan BE nie kena sabar ckit pastu letak iklan die kena banyak ckit..baru senang nak dapat banyak..hehe

sitinurfaeezah said...

wah best ye dpt BE..alhamdulillah

oktant said...

Tahniah! Mmg seronok dapat BE ni.

Harap BE pun melekat kat blog saya. Amik berkat sikit. Hehe... :D

ApV said...

Singgah dan Tumpang gumbiraaa,...:)

Pesta Jiwa said...

Ye ke kena letak iklan byk skit kat blog?...gua tanya nuffnang hari tu..diorg jawab lain...nanti gua bikin entry pasal tu...

ewanrani said...

@sitinurfaezah : haha...memang best dapat BE banyak2 nie..bertambah2 duit..

zareliqa afiqa said...

Bestnya! dah penah dpt BE lagi=.=

ewanrani said...

@oktant : lama2 nanti dapatla..yang penting iklan nuffanng nie kena letak kat tempat yang betul..

ZYASH said...

Yes, alhamdulillah...

Polskahackrew said...

camana nak dpt status BE?

Pesta Jiwa said...

Camana nak dpt BE?... Nanti aku bikin entri cara sebenar utk dptkan BE...

ewanrani said...

@polskahackrew : nak dapatkan BE kena iklan dengan nuffnag..pastu kena follow step by step untuk pasang iklan nuffang dengan baik..letak iklan kat tempat yang sepatutnya mudah ckit nak dapat BE..

Boyz_ed said...

Gila masyuukk klou dh jdi ME kn . Kan2 ? =D

Drakula Comel said...

wow! bole blnje ni..ehehe

Cik Kay Jue said...

tahniah.. CKJ tak tau guna benda2 macam.. hehe..

Beautis blog said...

rancak sungguh be anda,,eheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...