Saturday, September 10, 2011

GAMBAR TERBARU PERODUA MYVI 1.5 EXTREME....TERBAIKK...


salam kawan2 semua..

 MyVi 1.5 EXTREME TERBARU


kali nie layan kete plak..
mcm best la plak tgk perodua myvi 1.5 extreme nie...
terhangat di pasaran kot kereta myvi nie...
kereta no1 jualan paling laris di malaysia beb....
kalo nak tau myvi 1.5 extreme nie dijangka akan berada di pasaran bulan nie..
harga myvi nie sekitar rm50,000...boleh tahan gak ek..
rekaan depan myvi kali nie lebih sporty dengan gabungan colour hitam n kuning yang mengancam..
perghhh terbaikk gak...
ape2 hal jom kite usha dulu gambo2 nie...







amacam mengancam x kete myvi terbaru nie.....mantap kot..
kalo pakai kete nie lagi mantap.....gaya sporty dan exlusive yang sangat menarik...
kalo sudah berada dipasaran boleh try2 untuk test drive ker...engine 1.5 tu..
okla..semoga info ini berguna..bye2..
Tweet This

11 comments:

Shafiq said...

Pergh.. sporty beb! Saya pernah pandu Myvi dan memang selesa. :-)

ewanrani said...

mantap kot...makin sporty n good performance...terbaikk...

IsmailDotCom said...

memang best !!! ada duit boleh amik 1 tahun depan

mizzkechique said...

semart lah!! nk beli seketul la mcm ni..

ewanrani said...

IsmailDotCom : ade plan gak nak beli kete nie..angkat myvi pun smart dh nie...masyukkk..

ewanrani said...

mizzkechique : wah nak angkat seketul ka...boleh2 x de hal...

Miss Nadya said...

cantik kan..:)

new entry :: Cik Anon Komen Muka Nad ツ

Irhanatul Khazira Ishak said...

cantik tuhh
jom singgah sini lak
http://irhanatulkhazira.blogspot.com/2011/09/ohhhh-demam-bb-aka-blackberry.html

ewanrani said...

@Miss Nadya : haah cantik cik nadya..nak beli sebijik ka..memang puas hati..

kpah k-poh said...

nak sebijik boleh..???

Mia Liana said...

uikkk ewan.. tak muat arrr keta ni kalau abg ko nak beli. barang anak je dah penuh kat belakang. baik abg ko beli yang besar skit lagi... heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...